ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Camere

De la imaginea de ansamblu pana la detaliile fine, un hotel care se prezinta la un nivel inalt de calitate stie cu adevarat ce sa ofere oaspetilor sai. Am investit timp pentru a va anticipa orice nevoie, punand la dispozitie o gama incredibila de facilitati si servicii premium la indemana. Indiferent ca sunteti in cautarea destinatiei perfecte pentru o vacanta de familie, o evadare romantica sau o delegatie, aceste spatii superioare vor satisface fiecare dorinta.

Distincte in arhitectura si design, fiecare dintre aceste spatii ofera o personalitate unica, conceputa pentru a oferi experiente extraordinare care raman cu dumneavoastra dupa terminarea sederii. Delectati-va cu o serie de beneficii unice, pentru a va face sederea cu adevarat remarcabila si luxoasa.

ADDRESS

Strada Făgetului, nr. 31 - Cluj-Napoca ( )

PHONE

+40 264 480 328

Our rooms

Camere

CAMERA STANDARD SAU TWIN STANDARD

2 PERSOANE

23 m²

Camerele standard sunt camere de hotel decadente, pe care nu le veti uita curand, acestea impresionează prin imbinarea intre confort si functionalitate. Sunt perfecte pentru una sau 2 persoane.

BOOK NOW FROM 350 LEI
Wifi Aer conditionat Room service Seif Terasa VEZI CAMERA

Camere

CAMERA SUPERIOR

2 PERSOANE

30 m²

Mobilate pentru a oferii confort și liniște excepțională pentru fiecare oaspete, aceste camere de lux sunt concepute pentru o relaxare de neegalat, fiecare dintre ele oferă o vedere exceptionala precum și beneficiile pe care le-ați aștepta de la un hotel mare.

BOOK NOW FROM 450 LEI
Wifi Parcare Aer conditionat Room service Seif Terasa VEZI CAMERA

Camere

JUNIOR SUITE

4 PERSOANE

35 m²

Apartamentul Junior Suite va va surprinde inca de cand ii veti pasi pragul. Acesta dispune de ferestre inalte, ce ofera, atat livingului cat si dormitorului, lumina naturala din belsug. Junior Suite se mandreste, de asemenea, cu o priveliste incantantoare ce poate fi admirata din balconul livingului.

BOOK NOW FROM LEI
Wifi Parcare Aer conditionat Room service Seif Terasa VEZI CAMERA

Camere

APARTAMENT DELUXE

4 PERSOANE

38 m²

Deluxe este apartamentul pe care ti l-ai dori in fiecare zi. Lumina naturala, ce intra in cele doua camere pe ferestrele inalte, iti ofera senzatia de oaza de armonie si pace. Balconul livingului te invita sa uiti o clipa de viata cotidiana si iti acorda prilejul de a privi natura in toata splendoarea ei, printr-o priveliste incantatoare.

BOOK NOW FROM 800 LEI
Wifi Parcare Aer conditionat Room service Seif Terasa VEZI CAMERA