Hotel Sunny Hill +40.744.30.40.60Camere hotel

Hotel Cluj » Camere Hotel

Camera Standard

Camera de hotel standard este doar un nume convenţional pentru camerele de hotel frumoase si luminoase pe care Hotel Sunny Hill Cluj-Napoca le ofera. Combinaţia optimă de confort, functionalitate si eleganta fac camerele de hotel standard cel mai puternic argument care ii face pe oaspeţii noştri sa se intoarca 

Detalii camera Standard

Camera Superior

Cele 14 camere de hotel Superior pe care Hotel Sunny Hill Cluj-Napoca vi le ofera dispun de paturi matrimoniale confortabile şi o atmosferă primitoare care vă va încânta, fără îndoială; gustul rafinat de înaltă calitate şi funcţionalitate, toate combinate în scopul de a satisface cu succes cerinţele de cazare in Cluj ale dumneavoastră .

Detalii camera Superior

Junior Suite

Fie că sunteţi un călător de afaceri sau de agrement, cele două apartamente de hotel Junior pe care Hotel Sunny Hill Cluj-Napoca vi le oferă sunt o alegere potrivită pentru cazare in Cluj, mai ales dacă sunteti însoţiţi.
Design-ul foarte atrăgător şi ambianţa relaxantă şi familiara va urează bun venit şi este foarte probabil să vă transforme vizita la Hotel Sunny Hill Cluj-Napoca intr-o experienta care va rămâne cu siguranţă.

Detalii apartament Junior

Apartament Deluxe

Cele doua apartamente de hotel de lux oferite de Hotel Sunny Hill Cluj-Napoca va ofera paturi tip queen-size. Dupa ce ati petrecut momente de relaxare la restaurantul hotelului va puteti uita la TV sau pur şi simplu, stand asezati pe canapea, vă puteţi bucura de momente speciale contemplând imaginea covârşitoare oferita de padurea Faget sau va puteti relaxa in jacuzzi.

Detalii apartament Deluxe